The browser you are using is too old. Please upgrade your browser or download another browser such as Google Chrome or Firefox.

Last fra Fjerne Østen + Color Line Cargo = sant?

Togtransport fra Kina til Europa har virkelig begynt å befeste seg som et godt og pålitelig alternativ til de store containerskipene. Med en halvering av transittiden får stadig nye importører øynene opp for en slik løsning. Jesse Raasakka i Nordic-on som har spesialisert seg innen dette feltet mener Color Line Cargo bidrar til å styrke dette tilbudet ytterligere med daglige avganger fra Kiel – Oslo.

– Mye av lasten som sendes med tog fra Kina ankommer Hamburg i Tyskland. Derfra er det kort vei opp til Kiel. De hyppige avgangene mellom Kiel og Oslo gjør at produktet blir enda mer konkurransedyktig. Det er jo nettopp raskere transittid og pålitelighet disse kundene ønsker.

 

 

Ved bruk av Color Line Cargo sine MAFI / flat racks blir det enkelt å trekke containerne ombord med såkalte tugmastere. Både Color Magic, Fantasy og det nye fraktskipet Carrier er godt egnet til å skipe containere i alle størrelser.

– Nettopp denne fleksibiliteten gjør det attraktivt for Nordicon å benytte Color Line Cargo for tidssensitiv last. Dersom vi ikke skulle rekke en avgang på grunn av togforsinkelser, vet vi at lasten kan sendes med neste avgang dagen etter.

Enten det er siste mote eller hagemøbler som må frem hurtig, er togtransport fra Kina en sterk trend.

– Akkurat nå blir det spennende å se hvordan coronaviruset påvirker vareflyten i Kina. Vi vet at flere containerrederier har avlyst avganger, og det kan derfor tenkes at flere vurderer andre alternativer. Vi er uansett godt posisjonert til å bistå ved å skipe lasten til våre kunder med Color Line Cargo, avslutter Jesse Raasakka hos Nordicon.