The browser you are using is too old. Please upgrade your browser or download another browser such as Google Chrome or Firefox.

Jobb i Color Line

I Color Line AS er vi opptatt av å ha et godt og inspirerende arbeidsmiljø – både på land og til sjøs.

Vi er ca 2 350 ansatte som arbeider i fire land. Selskapet har seks skip som trafikkerer fire linjer mellom Norge, Sverige, Danmark og Tyskland, med cruise på ruten mellom Oslo og Kiel, transport på rutene mellom Larvik og Kristiansand til Hirtshals, og transport og shopping på ruten mellom Sandefjord og Strømstad. I tillegg til person- og godstransport driver Color Line konferanse og messer, hotelldrift, restauranter, butikker, underholdning, turproduksjon og spedisjon.

Som arbeidsgiver kan Color Line tilby spennende og varierte arbeidsoppgaver. Selskapet opererer som både transportør og operatør innen reiseliv og skipsfart. Bredden i arbeidsoppgavene gjør at vi er mange ansatte med svært ulike fagfelt. Det gir en spennende og interessant hverdag fordi, vi samarbeider på tvers av avdelinger og fag. I Color Line arbeider vi kontinuerlig med å utvikle moderne og gode løsninger, og vi ønsker å levere førsteklasses service i alle ledd. Våre verdier er «Bryr oss», «Bygger tillit» og «Bryter vei». Selskapets arbeider systematisk innenfor områder hvor det kreves utstrakt samfunnsansvar, herunder miljø, sikkerhet og beredskap, arbeidsliv, helse og personvern.

 

Vil du jobbe sammen med oss? Se våre ledige stillinger her.

De senere årene har selskapet investert nærmere åtte milliarder kroner i nye skip og infrastruktur. I 2019 sjøsatte vi verdenes største plug-in hybrid skip på linjen mellom Sandefjord og Strømstad.

Color Line er i dag det eneste rederi i den internasjonale passasjer- og godstrafikken til og fra Norge med skip registrert i norsk skipsregister, med norsk eierskap og med norsk hovedkontor. Hovedkontoret ligger på Hjortneskaien i Oslo.

«Selskapets visjon er å bli Europas beste rederi innen cruise og transport»